SAINT-GOBAIN РОЗРОБЛЯЄ ВИСОКОЕФЕКТИВНІ РІШЕННЯ ДЛЯ РИНКУ МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ

ВСІ НОВИНИ

Чи знали ви, що компанія Saint-Gobain розробляє високоефективні рішення, що призначені спеціально для ринку медичних послуг?

Лікарні, фармацевтична промисловість та дослідницькі лабораторії: продукція Saint-Gobain представлена у всьому медичному секторі. Ключовими факторами в цьому сегменті є надійність, безпека та відповідність найвищим стандартам. Саме тому процес розробки продукту для здоров’я з використанням компонентів Saint-Gobain займає у середньому три роки.

За останні 10 років, завдяки фармацевтичним одноразовим системам компанії, де використовувалися Sani-Tech® та C-Flex®, було зроблено понад один мільярд щеплень від більше ніж 30 штамів грипу.

Продукція Saint-Gobain, враховуючи її властивості, спрямовані на безпеку довкілля для здоров'я людини, особливо підходить для використання в рекреаційних та медичних закладах. Saint-Gobain Ecophon пропонує індивідуальні акустичні рішення для закладів охорони здоров’я, допомагаючи зменшити рівень стресу серед працівників та пацієнтів лікарень. Якість повітря в санаторіях також є основною проблемою. Відповідь на цю потребу стала розробка Saint-Gobain Gyproc технології Activ’Air® для гіпсокартону, який обробляє повітря в приміщеннях, нейтралізуючи формальдегіди - одну з основних летких органічних сполук. Також одним із неймовірних винаходів компанії є скло SGG SUPERCONTRYX®, яке захищає від іонізуючого випромінювання (рентгенівських променів), використовують у кабінетах медичної візуалізації !